La cuisinière canadienne :

This digital collection contains images of historical texts. Alternative text is not available for these images.

For help and additional download options, please see our documentation

Help Montréal : L. Perrault, [1840]; 115 images, 113 with full-text search

Document Record

Title
La cuisinière canadienne : contenant, tout ce qu'il est nécessaire de savoir dans un ménage, pour préparer les diverses soupes grasses et maigres, cuire le boeuf, le veau, le mouton, le cochon, la volaille ...
Published
Montréal : L. Perrault, [1840]
Identifier
oocihm.95419
95419
Subject
Cooking, Canadian.
Cuisine canadienne.
Document source
Numérisée à partir d'une publication originale appartenant à Bibliothèque et Archives Canada.
Notes
Titre de l'écran-titre.
Le premier livre de cuisine de langue de française au Canada.
1 online resource
Driver, Elizabeth. Culinary landmarks: a bibliography of Canadian cookbooks, 1825-1949, Q3.1
114 pages ; 18 cm.
Collection
Monographs
Language
French
URL
https://www.canadiana.ca/view/oocihm.95419